LAAT HET ZIEN IN EEN FILM

De ideale mix van filmproducent en reclamebureau.

Je wil werken met een partner die weet wat film maken is en die weet wat marketing is. Dutch Visuals is dé ijzersterke partner voor videomarketing.

Film laten maken

Wil je je zichtbaarheid vergroten? Een film laten maken is juist nu één van de beste mogelijkheden om je doelgroep met impact te bereiken. In hechte samenwerking met korte lijnen zijn we jouw partner voor films. Dutch Visuals denkt mee met jouw wensen en doelstellingen en adviseert vanuit de jarenlange opgebouwde marketing expertise. Wij zorgen voor een vlot creatief traject naar optimaal resultaat.

Videomarketing en videoproductie

Een bedrijfsfilm laten maken, een productfilm laten maken of kiezen voor een ander soort film… Het begint bij het bepalen van de doelstellingen. We helpen je hiermee. Al in het voortraject kunnen we je adviseren over de beste videomarketing strategie. Voor ons is het dagelijkse passie. Wij houden van marketing in combinatie met cinematische beelden. We praten zelf daarom ook liever over filmproductie dan over videoproductie.

Impressie van ons werk.

 

Hieronder staan enkele recente bedrijfsfilms die Dutch Visuals voor haar opdrachtgevers heeft mogen maken. Neem ook een kijkje in het portfolio voor een uitgebreide selectie bedrijfsfilms in opdracht.

Zekerheid van professionele films | Dutch Visuals

Professionele films

De films van Dutch Visuals zijn van zeer hoge kwaliteit. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit.

Marketing gericht | Dutch Visuals

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De uiteindelijke doelstellingen worden in kaart gebracht en als rode draad in de productie verwerkt.

Meedenkend en het beste advies | Dutch Visuals

Meedenkend

Een goede film begint bij goed samenwerken. Belangrijk bij het overbrengen van de juiste boodschap. We denken met je mee en geven veel advies.

Werkend met actuele techniek | Dutch Visuals

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt met de nieuwste apparatuur, voor perfecte opnames. Ook in de montage worden de meest actuele technieken gebruikt.

Focus op internet | Dutch Visuals

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen één tot anderhalve minuut moet de boodschap duidelijk zijn.

Filmproducties tegen schappelijke tarieven | Dutch Visuals

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert totale filmproducties tegen schappelijke tarieven. De kosten worden duidelijk gespecificeerd in heldere offertes.