Hoe zichtbaar is jouw bedrijf nu?
Promotiefilms | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Laat een promotiefilm maken

Sinds 2005 is Dutch Visuals gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en produceren van unieke commercials en bedrijfsfilms.

Als je een promotiefilm wil laten maken, kun je o.a. denken aan een bedrijfsfilm of een promotievideo voor je website, Youtube, beurspresentatie, social media. Een promofilm kan op elke gewenste locatie gefilmd worden opgenomen. Dutch Visuals maakt in alle films gebruik van de meest actuele technieken, krachtige muziek vol sfeer en heldere, gesproken tekst, ingesproken door professionele stemmen in het Nederlands of andere talen. Een promotiefilm laten maken begint bij Dutch Visuals.

Promotiefilms zijn maatwerk

Nauwe samenwerking in marketing staat bij Dutch Visuals voorop. Dutch Visuals inventariseert de doelstellingen, denkt mee met de wensen en adviseert over de beste strategie. Zo ben je gegarandeerd van een professionele promovideo, optimaal afgestemd op resultaat.

Offerte aanvragen

Een promotiefilm laten maken? Een professionele promotiefilm is door verschillende factoren niet zomaar te koppelen aan een prijs. Om je de juiste prijsopgave te kunnen geven, hebben we informatie nodig. Vraag een offerte aan en laat onze experts je vrijblijvend adviseren.

Impressie van ons werk

Hieronder staan enkele promotiefilms die Dutch Visuals voor haar opdrachtgevers heeft mogen maken. Neem ook een kijkje in het portfolio, voor een uitgebreide selectie bedrijfsfilms en reclamefilms in opdracht.

Zekerheid van professionele films | Dutch Visuals

Doeltreffende promofilms

De promofilms van Dutch Visuals spreken je doelgroep aan. Het eindresultaat is prikkelend en pakkend anders.

Marketing gericht | Dutch Visuals

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De doelstellingen worden in kaart gebracht. De promotiefilm wordt voor de marketingdoelstellingen geproduceerd.

Meedenkend en het beste advies | Dutch Visuals

Meedenkend

Een promotiefilm laten maken begint met meedenken. Door middel van hechte samenwerking kunnen we elke boodschap visualiseren.

Werkend met actuele techniek | Dutch Visuals

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt voor de productie van perfecte promotiefilms met de nieuwste apparatuur. Ook tijdens de editing worden de meest actuele technieken gebruikt.

Focus op internet | Dutch Visuals

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen enkele seconden moet de boodschap duidelijk zijn.

Filmproducties tegen schappelijke tarieven | Dutch Visuals

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert promotiefilms tegen schappelijke tarieven. De kosten worden vooraf duidelijk gespecificeerd in overzichtelijke offertes.

Dutch Visuals

Meer weten over het laten maken van een promotiefilm?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.