Filmbedrijf in Breda | Dutch Visuals
16567
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16567,bridge-core-3.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Filmbedrijf Breda

Een film is het beste communicatiemiddel om jouw bedrijf snel en doelgericht aan het grote publiek te presenteren. Professionele bedrijfsfilms wekken vertrouwen. Op zoek naar filmbedrijf Breda kom je Dutch Visuals niet voor niets tegen.

Denk aan bedrijfsfilms op internet, video in de showroom of op een beurs. Je wint vertrouwen, wanneer de productie professioneel is gefilmd, strak is gemonteerd en perfect is afgewerkt. Dutch Visuals maakt het, zoals je op deze site kunt zien, allemaal waar.

contact-Dutchvisuals

De mogelijkheden bij Dutch Visuals

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm geeft een duidelijke impressie van jouw bedrijf. Er wordt getoond wat je bedrijf doet, wie de medewerkers zijn en hoe het er achter de schermen uitziet. Handig om (potentiële) klanten op afstand kennis te laten maken met jouw organisatie.

Productfilm

Met een productfilm demonstreer je het ontwerp en de werking van een product. Dit is niet allen voor bestaande producten, maar ook zeer geschikt voor prototypes, die bijvoorbeeld middels crowdfunding in productie genomen kunnen worden. Een professionele productfilm resulteert in een hogere omzet of startkapitaal.

Sfeerimpressie

Laat je evenement vastleggen in beeld en geluid. Deze sfeerimpressie zorgt ervoor dat het gevoel van de bezoeker van het evenement wordt overgedragen aan de kijker van de film. Deze film zorgt voor een mooie herinnering en helpt bij het motiveren van het bezoek of deelname aan een volgend editie.

Instructiefilm / -animatie

Als je wilt laten zien hoe een product of een bepaald proces werkt, dan kan dit ook met behulp van animatie. Iets wat niet zomaar te filmen is, kan ook worden uitgebeeld in de vorm van een computer-animatie. Ook een instructiefilm is uit te breiden met tekeningen in 2D of 3D, die in beweging worden gebracht. Dutch Visuals maakt de animatiefilm passend bij jouw huisstijl.

Reclamefilm

Met een commercial (of reclamefilm) zetten we de kijker aan tot actie. Denk hierbij aan contact opnemen met jouw bedrijf, het bezoeken van jouw evenement of de aankoop van een product in een van jouw verkooppunten. Dutch Visuals maakt commercials. Deze zijn geschikt voor bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Open ideeën

Dutch Visuals maakt naast bedrijfsfilms ook andere films in opdracht. Heeft u een idee en wilt u dat idee visueel in beeld brengen middels een film? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. We helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locatie.

Dutch Visuals

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project