Succesvol groeien met videomarketing | Dutch Visuals
16279
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16279,bridge-core-3.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Succesvol groeien met videomarketing

Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Korte social media filmpjes, wij maken van elke tijdlijn een feestje!
Social media campagne welke wij voor Jameson Whiskey hebben vervaardigd.

Zet film in als onderdeel van de marketingstrategie. Sinds 2005 is Dutch Visuals gespecialiseerd in videomarketing.

Dutch Visuals doet meer met film en videomarketing als onderdeel van de marketingstrategie is het uitgangspunt. Dagelijks worden films en video’s bekeken (op desktop PC’s, laptops, tablets en mobiele telefoons) door diverse doelgroepen. Wij helpen met de ideale marketing strategie om de juiste doelgroep te bereiken. Daarnaast zorgen we dat de video een bijdrage levert aan de vindbaarheid van de website (SEO). Videomarketing begint bij Dutch Visuals.

Dutch Visuals

Meer weten over videomarketing?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

Enkele speerpunten

Dutch Visuals is voor vele organisaties, klein en groot, dé partner op het gebied van videomarketing. Mede hierdoor blijven wij continu op de hoogte van de juiste inzet van film voor elke marketingcampagne in elke branche. Iedere organisatie vraagt een eigen aanpak. Naast deze drie algemene speerpunten nemen we graag persoonlijk de specifieke punten door voor jouw campagne. Bel of mail ons en we komen gewoon naar je toe. Of je komt naar ons. Dat mag ook.

Voice Over script

De basis is het gebruik van de juiste tekst voor de zoekmachines. Google en Youtube hebben de mogelijkheid om gesproken tekst te herkennen. De voice-over tekst moet de juiste trefwoorden bevatten, zodat de film daarop wordt gevonden.

Lengte van de film

Wanneer je een film deelt, wil je natuurlijk dat hij tot het einde bekeken wordt. Dutch Visuals weet wat de ideale lengte is voor de gewenste doelgroep en het gewenste platform van vertoning.

Relevante boodschap

Om de film nuttig te laten zijn, moet je ervoor zorgen dat de boodschap relevant is. Met een uitgebreide brainstormsessie en een gedegen marketingscript zijn we in staat om de film te laten scoren.

Vraag nu alvast een offerte aan

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project