Commerciële filmproducties
Promotiefilms | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Commerciële filmproducties met impact

Met de nieuwste filmtechnieken en kennis van marketing haal je direct voordeel uit de samenwerking met Dutch Visuals.
Je kunt ons zien als lange termijn partner, die begrijpt hoe je doelgroep zich beweegt.

Cinematische commerciële films

Met een krachtige film bereik je je doelgroep het best. Wij zorgen voor de techniek, de expertise en de marketing achter het produceren van commerciële filmproducties met impact. Jouw input wordt samen met ons team besproken, gewogen en toegespitst op je doelgroep. Met passie voor de mooiste beelden, kennis van videomarketing en een lange termijn visie heb je aan ons de ideale partner voor omzetverhogende filmproducties.

Filmproducties en strategie

Een filmproductie begint bij het bepalen van de doelstellingen. In het voortraject is het belangrijk om te weten waar je film(s) gebruikt gaan worden. Van daaruit kunnen we samen bepalen wat de ideale plan van aanpak is. Laat ons weten wat je wensen zijn en we gaan graag de dialoog aan. Een goed plan van aanpak is de basis voor elke campagne.

Voorbeelden van onze filmproducties

Zekerheid van professionele films | Dutch Visuals

Professionele filmproducties

De films van Dutch Visuals zijn van zeer hoge kwaliteit. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit.

Marketing gericht | Dutch Visuals

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De uiteindelijke doelstellingen worden in kaart gebracht en als rode draad in de productie verwerkt.

Meedenkend en het beste advies | Dutch Visuals

Meedenkend

Een goede film begint bij goed samenwerken. Belangrijk bij het overbrengen van de juiste boodschap. We denken met je mee en geven veel advies.

Werkend met actuele techniek | Dutch Visuals

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt met de nieuwste apparatuur, voor perfecte opnames. Ook in de montage worden de meest actuele technieken gebruikt.

Focus op internet | Dutch Visuals

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen één tot anderhalve minuut moet de boodschap duidelijk zijn.

Filmproducties tegen schappelijke tarieven | Dutch Visuals

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert totale filmproducties tegen schappelijke tarieven. De kosten worden duidelijk gespecificeerd in heldere offertes.

SkalarAnalytical
SkalarAnalytical
2023-09-26
We werken al jaren samen met Dutch Visuals, waarbij zij meerdere productfilms en onze bedrijfsfilm hebben geproduceerd. De samenwerking is altijd uitermate aangenaam en professioneel geweest. Ze zijn in staat om snel te schakelen en tonen zich altijd proactief in hun betrokkenheid. De succesvolle productie van een reeks prachtige films voor ons getuigt van de kwaliteit van deze samenwerking. Simone Cornelissen Content Manager Skalar Analytical B.V.
ARPO BV
ARPO BV
2023-09-19
We hebben Dutch Visuals gevraagd om voor ons krachtige films te maken. De samenwerking hebben we als zeer prettig en deskundig ervaren en het over het eindresultaat waren we enthousiast. Ik geef Dutch Visuals een 5 FJM van der Loo Aqua2go
Rik Strootman
Rik Strootman
2023-09-14
Wij hebben Dutch Visuals gevraagd om 2 gave films voor ons te maken. De bedoeling was om in de ene film onze producten goed in beeld te brengen en in de andere een goed beeld te presenteren van het bedrijf. De samenwerking was top en het resultaat misschien nog wel beter. Dutch Visuals kunnen wij aan iedereen aanraden en krijgt van ons een dikke 5 sterren Rik Strootman Sales en marketing Koppejan Automotive
Tomas
Tomas
2023-09-14
De samenwerking met Dutch Visuals was uitermate positief. Ze dachten actief met ons mee, reageerden snel op al onze vragen en suggesties, en zorgden ervoor dat de video onze verwachtingen overtrof. We waarderen de samenwerking met Dutch Visuals enorm. Een rating van 5 is wat ons betreft volledig verdiend. We kunnen hen dan ook van harte aanbevelen. Bedankt voor de prettige samenwerking! Tomas van der Aa Art Director & Marketing Manager Apollo Journey
Onno Matheijsen
Onno Matheijsen
2019-12-11
Dutch Visuals heeft in opdracht van de raad en griffie van de gemeente Aalsmeer een film gemaakt om in beeld te brengen hoe (de bewoners van) Aalsmeer de hinder beleven van de vliegtuigen die opstijgen van en landen op Schiphol. Het resultaat was uitstekend: in de film kwamen alle aspecten terug die we van tevoren hadden in de opdracht hadden meegegeven. Als griffie en raad van Aalsmeer hebben we van veel kanten complimenten mogen ontvangen. Door de prettige samenwerking met en het goede inlevingsvermogen van Dutch Visuals is er gezamenlijk een prima resultaat gehaald. Onno Matheijsen, raadsadviseur gemeente Aalsmeer
Marloes de Jong
Marloes de Jong
2019-12-10
In samenwerking met Dutch Visuals hebben we een sterke product film geproduceerd voor WhiteVision. De uitdaging was om een product wat je niet kunt zien, omdat het op de achtergrond werkt, in beeld te brengen. We hebben bewust niet gekozen voor alleen animatie. Het was namelijk ook belangrijk om de organisatie achter WhiteVision te laten zien. Ik denk dat we aan alle wensen zeer goed voldaan hebben, dus missie geslaagd!
Jonathan Swift
Jonathan Swift
2019-12-10
Samen met Dutch Visuals hebben we een korte film geproduceerd om meer publieke aandacht te genereren voor digitale criminaliteit. Het was een fijne samenwerking met een een mooi eindresultaat.
Robert Wesdijk
Robert Wesdijk
2019-11-01
SSAB wilde een film maken waarbij de klant, ons probleemoplossende product SSAB Laser en ons distributie partner netwerk goed in beeld zouden komen. Blijkt de betreffende klant over een geweldige bedrijfsvideo te beschikken, gemaakt door Dutch Visuals. Één en één is twee! Samenwerking ging perfect en we zijn content met het resultaat. De volgende film gaan we begin 2020 draaien. Score: omdat het altijd nóg beter kan (na vaker samenwerken) 4,5.
Sander Mahne
Sander Mahne
2019-10-31
Na eerdere succesvolle samenwerkingen kozen wij voor de nieuwe bedrijfsfilm van GaragePark wederom voor Dutch Visuals. Wij hebben ons als klant van Dutch Visuals altijd goed begrepen gevoeld. Zij kennen ons bedrijf, de business en onze doelgroepen zeer goed en hielpen ons om ook nu weer een sterke briefing te maken. Na twee enorm leuke draaidagen hebben zij in korte tijd een bedrijfsfilm opgeleverd, waarin de juiste snaar geraakt wordt.