Commerciële filmproducties
Promotiefilms | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Commerciële filmproducties met impact.

Met de nieuwste filmtechnieken en kennis van marketing haal je direct voordeel uit de samenwerking met Dutch Visuals.
Je kunt ons zien als lange termijn partner, die begrijpt hoe je doelgroep zich beweegt.

Cinematische commerciële films

Met een krachtige film bereik je je doelgroep het best. Wij zorgen voor de techniek, de expertise en de marketing achter het produceren van commerciële filmproducties met impact. Jouw input wordt samen met ons team besproken, gewogen en toegespitst op je doelgroep. Met passie voor de mooiste beelden, kennis van videomarketing en een lange termijn visie heb je aan ons de ideale partner voor omzetverhogende filmproducties.

Filmproducties en strategie

Een filmproductie begint bij het bepalen van de doelstellingen. In het voortraject is het belangrijk om te weten waar je film(s) gebruikt gaan worden. Van daaruit kunnen we samen bepalen wat de ideale plan van aanpak is. Laat ons weten wat je wensen zijn en we gaan graag de dialoog aan. Een goed plan van aanpak is de basis voor elke campagne.

filmproducties

Professionele filmproducties

De films van Dutch Visuals zijn van zeer hoge kwaliteit. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit.

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De uiteindelijke doelstellingen worden in kaart gebracht en als rode draad in de productie verwerkt.

Meedenkend

Een goede film begint bij goed samenwerken. Belangrijk bij het overbrengen van de juiste boodschap. We denken met je mee en geven veel advies.

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt met de nieuwste apparatuur, voor perfecte opnames. Ook in de montage worden de meest actuele technieken gebruikt.

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen één tot anderhalve minuut moet de boodschap duidelijk zijn.

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert totale filmproducties tegen schappelijke tarieven. De kosten worden duidelijk gespecificeerd in heldere offertes.