Commerciële filmproducties
Promotiefilms | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Commerciële filmproducties met impact

Met de nieuwste filmtechnieken en kennis van marketing haal je direct voordeel uit de samenwerking met Dutch Visuals.
Je kunt ons zien als lange termijn partner, die begrijpt hoe je doelgroep zich beweegt.

Cinematische commerciële films

Met een krachtige film bereik je je doelgroep het best. Wij zorgen voor de techniek, de expertise en de marketing achter het produceren van commerciële filmproducties met impact. Jouw input wordt samen met ons team besproken, gewogen en toegespitst op je doelgroep. Met passie voor de mooiste beelden, kennis van videomarketing en een lange termijn visie heb je aan ons de ideale partner voor omzetverhogende filmproducties.

Filmproducties en strategie

Een filmproductie begint bij het bepalen van de doelstellingen. In het voortraject is het belangrijk om te weten waar je film(s) gebruikt gaan worden. Van daaruit kunnen we samen bepalen wat de ideale plan van aanpak is. Laat ons weten wat je wensen zijn en we gaan graag de dialoog aan. Een goed plan van aanpak is de basis voor elke campagne.

Voorbeelden van onze filmproducties

Zekerheid van professionele films | Dutch Visuals

Doeltreffende promofilms

De films van Dutch Visuals zijn van zeer hoge kwaliteit. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit.

Marketing gericht | Dutch Visuals

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De uiteindelijke doelstellingen worden in kaart gebracht en als rode draad in de productie verwerkt.

Meedenkend en het beste advies | Dutch Visuals

Meedenkend

Een goede film begint bij goed samenwerken. Belangrijk bij het overbrengen van de juiste boodschap. We denken met je mee en geven veel advies.

Werkend met actuele techniek | Dutch Visuals

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt met de nieuwste apparatuur, voor perfecte opnames. Ook in de montage worden de meest actuele technieken gebruikt.

Focus op internet | Dutch Visuals

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen één tot anderhalve minuut moet de boodschap duidelijk zijn.

Filmproducties tegen schappelijke tarieven | Dutch Visuals

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert totale filmproducties tegen schappelijke tarieven. De kosten worden duidelijk gespecificeerd in heldere offertes.

De Heer Medicom Marketing
De Heer Medicom Marketing
2024-01-30
We zijn buitengewoon tevreden met de bedrijfsvideo die Dutch Visuals voor ons heeft gemaakt. Hun klantgerichtheid was opmerkelijk, waardoor we ons echt gehoord en begrepen voelden tijdens het gehele proces. Daarnaast hebben ze blijk gegeven van een indrukwekkende flexibiliteit, waardoor aanpassingen snel en efficiënt werden doorgevoerd. Hun professionaliteit heeft het hele project naar een hoger niveau getild. Kortom, een geweldige ervaring met een team dat uitblinkt in service en vakmanschap. We bevelen hen van harte aan voor video's van topkwaliteit.
JM Corporate Finance
JM Corporate Finance
2024-01-18
Trots (!) zijn we op deze film die Dutch Visuals in opdracht van ons gemaakt heeft. Van het creatieve proces tot aan de productie verliep alles even soepel. Het is nét even anders geworden en wel gewoon helder, met visie! JM Corporate Finance B.V.
Medicura Zorgwinkel
Medicura Zorgwinkel
2023-12-14
We hebben onlangs Dutch Visuals ingeschakeld om maar liefst 7 verschillende video's voor ons te produceren. We zijn zeer onder de indruk van hun creativiteit en professionalisme, wat elk van onze video's tot iets heel speciaals heeft gemaakt. We zouden Dutch Visuals van harte aanbevelen aan elk bedrijf dat op zoek is naar hoogwaardige videoproductiediensten
PuurZorg Marketing
PuurZorg Marketing
2023-12-13
We hebben een erg fijne samenwerking met Dutch Visuals gehad. Ze hebben voor ons een prachtige bedrijfsvideo geproduceerd, die al onze verwachtingen heeft overtroffen. De film roept echt een warm gevoel op, echt een perfecte doorvertaling waar wij als organisatie voor staan. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Nienke van Dorst | PuurZorg
Marketing Meeberg
Marketing Meeberg
2023-11-28
Na een eerdere positieve ervaring hebben we opnieuw Dutch Visuals ingeschakeld voor de productie van twee films. Het doel was om ons nieuwe kantoor en depot op indrukwekkende wijze in beeld te brengen, evenals een wervingsfilmpje voor het aannemen van nieuw personeel. De samenwerking verliep bijzonder prettig, met heldere afspraken. We hebben de samenwerking als zeer positief ervaren. Het resultaat voldeed volledig aan onze verwachtingen; de films sloten perfect aan bij onze boodschap en werden op een professionele en aantrekkelijke manier gepresenteerd. Marijke van de Meeberg | CMO Meeberg ISO Tanks & Containers
SkalarAnalytical
SkalarAnalytical
2023-09-26
We werken al jaren samen met Dutch Visuals, waarbij zij meerdere productfilms en onze bedrijfsfilm hebben geproduceerd. De samenwerking is altijd uitermate aangenaam en professioneel geweest. Ze zijn in staat om snel te schakelen en tonen zich altijd proactief in hun betrokkenheid. De succesvolle productie van een reeks prachtige films voor ons getuigt van de kwaliteit van deze samenwerking. Simone Cornelissen Content Manager Skalar Analytical B.V.
ARPO BV
ARPO BV
2023-09-19
We hebben Dutch Visuals gevraagd om voor ons krachtige films te maken. De samenwerking hebben we als zeer prettig en deskundig ervaren en het over het eindresultaat waren we enthousiast. Ik geef Dutch Visuals een 5 FJM van der Loo Aqua2go
Rik Strootman
Rik Strootman
2023-09-14
Wij hebben Dutch Visuals gevraagd om 2 gave films voor ons te maken. De bedoeling was om in de ene film onze producten goed in beeld te brengen en in de andere een goed beeld te presenteren van het bedrijf. De samenwerking was top en het resultaat misschien nog wel beter. Dutch Visuals kunnen wij aan iedereen aanraden en krijgt van ons een dikke 5 sterren Rik Strootman Sales en marketing Koppejan Automotive
Tomas
Tomas
2023-09-14
De samenwerking met Dutch Visuals was uitermate positief. Ze dachten actief met ons mee, reageerden snel op al onze vragen en suggesties, en zorgden ervoor dat de video onze verwachtingen overtrof. We waarderen de samenwerking met Dutch Visuals enorm. Een rating van 5 is wat ons betreft volledig verdiend. We kunnen hen dan ook van harte aanbevelen. Bedankt voor de prettige samenwerking! Tomas van der Aa Art Director & Marketing Manager Apollo Journey
Onno Matheijsen
Onno Matheijsen
2019-12-11
Dutch Visuals heeft in opdracht van de raad en griffie van de gemeente Aalsmeer een film gemaakt om in beeld te brengen hoe (de bewoners van) Aalsmeer de hinder beleven van de vliegtuigen die opstijgen van en landen op Schiphol. Het resultaat was uitstekend: in de film kwamen alle aspecten terug die we van tevoren hadden in de opdracht hadden meegegeven. Als griffie en raad van Aalsmeer hebben we van veel kanten complimenten mogen ontvangen. Door de prettige samenwerking met en het goede inlevingsvermogen van Dutch Visuals is er gezamenlijk een prima resultaat gehaald. Onno Matheijsen, raadsadviseur gemeente Aalsmeer