GBA – wervingsfilm

 

Opdrachtgever:

GBA – Gezamenlijke Brandweer Amsterdam
www.gbamsterdam.nl

 

Publicatie:

Website, vacaturesites en social media.
Wervingsvideo laten maken/

Doel: werving nieuwe medewerkers

Voor de GBA (Gezamenlijke Brandweer Amsterdam) zijn we gevraagd om een bedrijfsfilm en een wervingsfilm te produceren. De wervingsfilm laat zien waarom het werken bij de GBA anders is dan bij de gebruikelijke brandweer. Het laat ook goed zien dat de sfeer erg familiair is en dat men voor elkaar zorgt. Een hechte groep mensen, waar je tussen moet passen. En daarom is deze film zo belangrijk.

 

Wat zie je in de recruitmentvideo?

In deze film zie je enkele werkzaamheden, oefeningen op een speciaal industrieel oefenterrein, de kazerne en de diverse ruimtes van de kazerne in het havengebied. Deze zijn gefilmd met cinema camera’s, een cinema drone en een fpv drone. De combinatie van type camera’s maakt het lekker dynamisch.

 

Waarom Dutch Visuals?

We hebben de ervaring om per opdrachtgever de behoeften en de doelstellingen in kaart te brengen. Daaruit vloeien producties voort met impact. Passend bij de doelgroep… de kijker die aangesproken moet worden. We vinden het tof om vanuit onze passie vette films te maken, waar de opdrachtgever trots op is en de het juiste effect hebben.

Publicatie:

Website, op vacaturesites en social media.
lees meer over wervingsvideo’s 

Ook een wervingsfilm laten maken??

Anderen bekeken ook