Koppejan – automotive – corporate film

 

Opdrachtgever:

Koppejan Automotive Nijkerk
www.koppejanautomotive.nl

 

Publicatie:

Website en social media.
Bedrijfsfilm laten maken/

Doel van de film:

Een onderscheidende introductie van Koppejan Automotive

Bij Koppejan Automotive begrijpen ze de voorliefde van zelfstandig ondernemers voor luxe bedrijfswagens en robuuste personenauto’s. Voor de meeste kijkers zal de film die wij hebben geproduceerd de allereerste kennismaking zijn met Koppejan Automotive. Het doel was dan ook om op een unieke manier, perfect passend bij hun specifieke doelgroep, op de beste manier te laten zien wie Koppejan écht is en hoe ze zich onderscheiden van andere autobedrijven.

 

Wat zie je in de film?
Onze filmproductie toont de faciliteiten van Koppejan Automotive met behulp van high-definition 6K cinema camera’s, die beelden van glanzende auto’s vastleggen in hoge kwaliteit. Maar dat is niet alles. Met behulp van onze drones krijg je een vogelperspectief op de ligging en locatie van het bedrijf, waardoor je direct een helder beeld krijgt van waar Koppejan Automotive zich bevindt en hoe verzorgd het bedrijfspand en het omliggende bedrijfsterrein eruit zien.

Waarom Dutch Visuals?

Dutch Visuals neemt de tijd om tot de perfecte productie te komen, kijkend naar de doelgroep en hoe die de film zal ervaren. Daarbij combineren we technische expertise met zakelijke inzichten. Voor het technische gedeelte van projecten maken we gebruik van geavanceerde cinema camera’s en drones om elk bedrijfsonderdeel op een professionele manier vast te leggen en dat zie je terug op het scherm. Onze films bieden een heldere, nauwkeurige presentatie van bedrijven, waarmee we het vertrouwen van de kijker winnen. We laten zien dat een door ons gefilmd bedrijf dé logische keuze is voor de behoeften van de kijker op dat moment.

Publicatie:

Website en social media

Ook een toffe bedrijfsfilm laten maken?

Anderen bekeken ook