wervingsfilm – Werken bij Lanser’s Trio

 

Opdrachtgever:

Lanser’s Trio
www.lanserstrio.nl

 

Publicatie:

Website, vacaturesites en social media.
Wervingsvideo laten maken/

Doel: werving nieuwe medewerkers

Lanser’s Trio is altijd op zoek naar enthousiaste machinisten en monteurs als full service specialist in grondverzetmachines en grondstoffentransport. Naar aanleiding hiervan heeft de werkgever besloten een wervingsvideo te maken voor Dutch Visuals. Deze recruitmentvideo duikt in de wereld van Lanser’s Trio en laat zien hoe het is om voor deze stoere werkgever te werken.

Wat zie je in de recruitmentvideo?

De video toont de veelzijdigheid van de werkzaamheden bij Lanser’s Trio, van het bedienen van de allernieuwste grondverzetmachines tot het uitvoeren van complexe transportopdrachten. Hierdoor worden zowel machinisten als monteurs enthousiast gemaakt voor een carrière bij deze werkgever.

Waarom een recruitmentvideo?

Ook de sfeer binnen het bedrijf komt aan bod in de video, met beelden van de hechte teams en de professionele, veilige werkomgeving. Hierdoor krijgen potentiële werknemers een goed beeld van hoe het is om te werken bij Lanser’s Trio en waarom deze werkgever een interessante keuze is voor zowel beginnende machinisten als ervaren monteurs.

Waar is de recruitmentvideo te bekijken?

De video is beschikbaar op de website en social media kanalen van Lanser’s Trio, maar ook op geselecteerde vacaturewebsites. Hierdoor krijgen potentiële werknemers de mogelijkheid om de video op elk moment te bekijken en erop te reageren middels een sollicitatie.

Publicatie:

Website, op vacaturesites en social media.
lees meer over wervingsvideo’s 

Ook een wervingsfilm laten maken?

Anderen bekeken ook