Videoproductie bedrijf Amsterdam - Dutch Visuals videoproductieservice
videoproductie bedrijf Amsterdam Dutch Visuals maakt bedrijfsfilms, productfilms, animatie, sfeerimpressies en commercials. Professionele en prikkelende films, die zorgen voor impact.
videoproductie, bedrijf, Amsterdam, Bedrijfsfilms, productfilms, animatie, sfeerimpressies, bedrijfsvideo, productvideo, videomarketing
16557
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16557,bridge-core-3.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Videoproductie bedrijf Amsterdam

Videoproductie bedrijf Amsterdam

Ben je op zoek naar videoproductie bedrijf Amsterdam? Bekijk dan de mogelijkheden van videoproductie die Dutch Visuals voor je kan realiseren.

Dutch Visuals maakt bedrijfsfilms in en om Amsterdam, maar ook ver daarbuiten.

 

Videoproductie bedrijf AmsterdamVideoproductie bedrijf Amsterdam

Een sprankelende bedrijfsfilm laat je gewoon filmen en produceren door een videoproductie bedrijf in Amsterdam. Dutch Visuals videoproductie Amsterdam zorgt voor een perfecte filmproductie in de hoofdstad.

 

Zit jouw bedrijf in Amsterdam?

Het is makkelijker communiceren met een filmmaker in de buurt. Dutch Visuals komt, indien gewenst, het filmscript met je doornemen en de filmdagen inplannen. En dat alles natuurlijk volledig in overleg met jou als opdrachtgever.

 

Van Diemen Zuid tot Herengracht

Waar jouw bedrijf zich ook bevindt in Amsterdam, Dutch Visuals zorgt dat jouw videoproductie tot in de puntjes wordt verzorgd. Van animatie tot productfilm, van commercial tot sfeerimpressie. Dutch Visuals maakt jouw bedrijfsfilm volgens de huidige standaard.

De mogelijkheden bij Dutch Visuals

Bedrijfsfilm

Een videoproductie geeft een duidelijk beeld van jouw bedrijf. Er wordt door Dutch Visuals Amsterdam op een prettige, korte en bondige manier getoond wat de medewerkers doen en waar je gevestigd bent. Handig om (potentiële) klanten op afstand kennis te laten maken met jouw organisatie, zonder dat ze je hele site hoeven te lezen.

Productfilm

Een productfilm demonstreert het ontwerp en de werking van een product. Dit geldt niet alleen voor bestaande producten. Denk bijvoorbeeld ook aan prototypes, die uiteindelijk via crowdfunding tot productie gebracht kunnen worden. Een professionele film resulteert in een hogere omzet of startkapitaal.

Sfeerimpressie

Wanneer je een evenement organiseert, kun je dat laten vastleggen in beeld en geluid. De filmproductie draagt het gevoel van een bezoek aan het evenement in bewegend beeld en geluid over aan de kijker. Deze film zorgt voor een mooie terugblik én helpt bij het motiveren van het bezoek of deelname aan een volgende editie van je evenement.

Instructiefilm / -animatie

Met de filmproductie van een instructiefilm of uitleganimatie kun je op internet, op een beurs of binnen je bedrijf de werking van een product of een proces duidelijk overbrengen. Zowel visueel als met gesproken of geschreven tekst is de instructie vaak beter te begrijpen dan een handleiding op papier. Dutch Visuals Amsterdam maakt de instructiefilm volledig in je huisstijl.

Reclamefilm

Een reclamefilm (commercial) laat de kijker overgaan tot actie. Denk aan contact opnemen, de aankoop van een product of het bezoeken van jouw evenement. Dutch Visuals Amsterdam maakt reclamefilms, die geschikt zijn voor vertoning in bioscopen, op televisie en via narrowcasting en internet. Dutch Visuals is jouw filmproductie bedrijf in Amsterdam.

Open ideeën

Dutch Visuals maakt naast de genoemde filmproducties ook andere films in opdracht. Wil je een bepaald idee pakkend in beeld brengen middels een film? Neem contact met ons op. We bespreken graag samen alle mogelijkheden. We helpen met het script, storyboard, moodboard, het vinden van de geschikte locatie en de marketing van de film.

Ralph Behouden

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Ralph Behouden via ralph@dutchvisuals.nl of bel 076-8888 448.

Vraag nu alvast een offerte aan

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project