Videoproductie bedrijf Amsterdam - Dutch Visuals
16557
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16557,bridge-core-3.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Videoproductie bedrijf Amsterdam

Ben je op zoek naar een videoproductie bedrijf Amsterdam? Bekijk dan de mogelijkheden van videoproductie die Dutch Visuals voor je kan realiseren. Dutch Visuals maakt bedrijfsfilms in en om Amsterdam, maar ook ver daarbuiten.

 

Videoproductie bedrijf Amsterdam | Dutch Visuals

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam

Een sprankelende bedrijfsfilm laat je gewoon filmen en produceren door een videoproductie bedrijf in Amsterdam. Dutch Visuals videoproductie Amsterdam zorgt voor een perfecte filmproductie in de hoofdstad.

 

 

 

 

Zit jouw bedrijf in Amsterdam?

Het is makkelijker communiceren met een filmmaker in de buurt. Dutch Visuals komt, indien gewenst, het filmscript met je doornemen en de filmdagen inplannen. En dat alles natuurlijk volledig in overleg met jou als opdrachtgever.

 

Van Diemen Zuid tot Herengracht

Waar jouw bedrijf zich ook bevindt in Amsterdam, Dutch Visuals zorgt dat jouw videoproductie tot in de puntjes wordt verzorgd. Van animatie tot productfilm, van commercial tot sfeerimpressie. Dutch Visuals maakt jouw bedrijfsfilm volgens de huidige standaard.

De mogelijkheden bij Dutch Visuals

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm geeft een duidelijke impressie van jouw bedrijf. Er wordt getoond wat je bedrijf doet, wie de medewerkers zijn en hoe het er achter de schermen uitziet. Handig om (potentiële) klanten op afstand kennis te laten maken met jouw organisatie.

Productfilm

Met een productfilm demonstreer je het ontwerp en de werking van een product. Dit is niet allen voor bestaande producten, maar ook zeer geschikt voor prototypes, die bijvoorbeeld middels crowdfunding in productie genomen kunnen worden. Een professionele productfilm resulteert in een hogere omzet of startkapitaal.

Sfeerimpressie

Laat je evenement vastleggen in beeld en geluid. Deze sfeerimpressie zorgt ervoor dat het gevoel van de bezoeker van het evenement wordt overgedragen aan de kijker van de film. Deze film zorgt voor een mooie herinnering en helpt bij het motiveren van het bezoek of deelname aan een volgend editie.

Instructiefilm / -animatie

Als je wilt laten zien hoe een product of een bepaald proces werkt, dan kan dit ook met behulp van animatie. Iets wat niet zomaar te filmen is, kan ook worden uitgebeeld in de vorm van een computer-animatie. Ook een instructiefilm is uit te breiden met tekeningen in 2D of 3D, die in beweging worden gebracht. Dutch Visuals maakt de animatiefilm passend bij jouw huisstijl.

Reclamefilm

Met een commercial (of reclamefilm) zetten we de kijker aan tot actie. Denk hierbij aan contact opnemen met jouw bedrijf, het bezoeken van jouw evenement of de aankoop van een product in een van jouw verkooppunten. Dutch Visuals maakt commercials. Deze zijn geschikt voor bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Open ideeën

Dutch Visuals maakt naast bedrijfsfilms ook andere films in opdracht. Heeft u een idee en wilt u dat idee visueel in beeld brengen middels een film? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. We helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locatie.

Dutch Visuals

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

Vraag nu alvast een offerte aan

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project