Animatie laten maken
Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

2D / 3D Animatie laten maken

Sinds 2005 is Dutch Visuals gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en tot stand brengen van sprankelende animatie en bedrijfsfilms.

Wanneer je een 2D of 3D animatie wil laten maken, kun je o.a. denken aan animatie voor commercials, animatie als uitleg voor complexe trajecten en processen, animatie binnen jouw bedrijfsfilm, animatie binnen productpresentaties en geanimeerde instructiefilms. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest actuele technieken, krachtige muziek vol sfeer en heldere, gesproken tekst, ingesproken door professionele stemmen in het Nederlands of andere talen. Een animatie laten maken begint bij Dutch Visuals.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Animatie is maatwerk

Nauwe samenwerking met opdrachtgevers staat bij Dutch Visuals voorop. Dutch Visuals inventariseert jouw doelstellingen, denkt mee met jouw wensen en adviseert over de beste vorm. Zo ben je gegarandeerd van een professionele animatie, optimaal afgestemd op resultaat.

3D animatie laten maken

Offerte aanvragen

Een 2D of 3D animatie laten maken? Een professionele HD animatie is door verschillende factoren niet zomaar te koppelen aan een prijs. Om je de juiste prijsopgave te kunnen geven, hebben we informatie nodig. Vraag een offerte aan en ontvang vrijblijvend de prijs voor de productie van jouw gewenste animatie.

Impressie van ons werk

Hieronder staan de meest recente animaties die Dutch Visuals voor haar opdrachtgevers heeft mogen maken. Neem ook een kijkje in het portfolio, voor een uitgebreide selectie bedrijfsfilms en animaties in opdracht.

Zekerheid van professionele films | Dutch Visuals

Professionele animatie

De animaties van Dutch Visuals zijn van zeer hoge kwaliteit. Het eindresultaat is professioneel en doeltreffend.

Marketing gericht | Dutch Visuals

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De doelstellingen worden in kaart gebracht. De animatie wordt hierop gebaseerd.

Meedenkend en het beste advies | Dutch Visuals

Meedenkend

Een animatie laten maken begint met meedenken. Door middel van  samenwerking kunnen we jouw boodschap visualiseren.

Werkend met actuele techniek | Dutch Visuals

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt met de nieuwste apparatuur, voor perfecte animaties. Ook in de editing worden de meest actuele technieken gebruikt.

Focus op internet | Dutch Visuals

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen één tot drie minuten moet de boodschap duidelijk zijn.

Filmproducties tegen schappelijke tarieven | Dutch Visuals

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert animatie tegen schappelijke tarieven. De kosten worden duidelijk gespecificeerd in overzichtelijke offertes.

Dutch Visuals

Meer weten over animatie?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.