Wervingsfilm of recruitment film laten maken?

Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Wervingsfilm laten maken

Onmisbaar in de strategie voor de verbetering van je employer brand is het laten maken van een wervingsfilm. Ook wel recruitment video genoemd. Dutch Visuals is sinds 2005 specialist in commerciële filmproducties. Daarom begeleiden we je in het hele traject. Intussen denken we mee hoe de doelstellingen behaald kunnen worden.

De nummer 1 in recruitment video’s

Nieuw personeel aantrekken… in deze tijd is het hard nodig dat er, naast een sterke vacaturetekst, ook een goed beeld wordt gegeven van de organisatie. Vooral van de werkplek, de collega’s en het soort werk dat men dagelijks gaat doen. Enthousiast maken, vertrouwen uitstralen en het gevoel geven dat jouw bedrijf dé eerste keuze wordt om te solliciteren. Daar zijn we bij Dutch Visuals goed in. En we gaan graag voor jou aan de slag met de beste recruitment films.

Voorbeelden van onze recruitmentfilms

Dutch Visuals

Meer weten over effectieve recruitment films?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

Welk soort film laten maken?

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm geeft een duidelijke impressie van jouw bedrijf. Er wordt getoond wat je bedrijf doet, wie de medewerkers zijn en hoe het er achter de schermen uitziet. Handig om (potentiële) klanten op afstand kennis te laten maken met jouw organisatie.

Wervingsfilm

Laat een wervingsfilm maken om te laten zien hoe de toekomstige werkplek eruit ziet, wie de collega’s worden en wat de voordelen zijn van het werken bij jouw organisatie. Want zeg nou zelf… je kunt het in een vacaturetekst wel omschrijven, maar eigenlijk moet je het gewoon zien. Bij jullie werk je het prettigst.

Onboarding

Nieuwe werknemers kunnen met een onboardingsvideo op een makkelijke manier kennis maken met het bedrijf, voordat ze aan de slag gaan. Als onderdeel van het onboarding proces geeft een film de juiste informatie om sneller mee te komen in de bedrijfscultuur. Ze weten precies wat ze moeten doen, voelen zich eerder thuis in het bedrijf en worden sneller productief.

Instructiefilm / -animatie

Als je wilt laten zien hoe een product of een bepaald proces werkt, dan kan dit ook met behulp van animatie. Iets wat niet zomaar te filmen is, kan ook worden uitgebeeld in de vorm van een computer-animatie. Ook een instructiefilm is uit te breiden met tekeningen in 2D of 3D, die in beweging worden gebracht. Dutch Visuals maakt de animatiefilm passend bij jouw huisstijl.

Reclamefilm

Met een commercial (of reclamefilm) zetten we de kijker aan tot actie. Denk hierbij aan contact opnemen met jouw bedrijf, het bezoeken van jouw evenement of de aankoop van een product in een van jouw verkooppunten. Dutch Visuals maakt commercials. Deze zijn geschikt voor bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Open ideeën

Dutch Visuals maakt naast bedrijfsfilms ook andere films in opdracht. Heeft u een idee en wilt u dat idee visueel in beeld brengen middels een film? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. We helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locatie.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project