Nummer 1 in recruitment films
Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Wervingsfilm laten maken

Onmisbaar in de strategie voor de verbetering van je employer brand is het laten maken van een wervingsfilm. Ook wel recruitment video genoemd. Dutch Visuals is sinds 2005 specialist in commerciële filmproducties. Daarom begeleiden we je in het hele traject. Intussen denken we mee hoe de doelstellingen behaald kunnen worden.

Een recruitment video

Nieuw personeel aantrekken… in deze tijd is het hard nodig dat er, naast een sterke vacaturetekst, ook een goed beeld wordt gegeven van de organisatie. Vooral van de werkplek, de collega’s en het soort werk dat men dagelijks gaat doen. Enthousiast maken, vertrouwen uitstralen en het gevoel geven dat jouw bedrijf dé eerste keuze wordt om te solliciteren. Daar zijn we bij Dutch Visuals goed in. En we gaan graag voor jou aan de slag met de beste recruitment films.

Voorbeelden van onze recruitmentfilms

Ralph Behouden

Meer weten over effectieve recruitment films?

Mail naar Ralph Behouden via ralph@dutchvisuals.nl of bel 076-8888 448.

Welk soort film laten maken?

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms zorgen voor een sfeervolle indruk van jouw bedrijf. Zo wordt op een prettige, energieke manier getoond wat het bedrijf doet en waar het gevestigd is. Daardoor laat je klanten op afstand kennis maken met jouw organisatie.

Wervingsfilm

Laat een wervingsfilm maken om te laten zien hoe de toekomstige werkplek eruit ziet, wie de collega’s worden en wat de voordelen zijn van het werken bij jouw organisatie. Want zeg nou zelf… je kunt het in een vacaturetekst wel omschrijven, maar eigenlijk moet je het gewoon zien. Bij jullie werk je het prettigst.

Onboarding

Nieuwe werknemers kunnen met een onboardingsvideo op een makkelijke manier kennis maken met het bedrijf, voordat ze aan de slag gaan. Als onderdeel van het onboarding proces geeft een film de juiste informatie om sneller mee te komen in de bedrijfscultuur. Ze weten precies wat ze moeten doen, voelen zich eerder thuis in het bedrijf en worden sneller productief.

Instructiefilm / -animatie

Laat een instructiefilm of uitleganimatie maken. Daarmee kun je aangeven wat de veiligheidseisen zijn binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de benodigde PBM’s, waar bevinden zich de nooduitgangen en de brandblussers, waar vind je de belangrijke telefoonnummers etc. Door middel van bewegend beeld en  een heldere stem komt de uitleg toch beter en sneller over dan een handleiding op papier.

Reclamefilm

De productie van een pakkende reclamefilm of commercial voor het werken bij jouw organisatie begint bij Dutch Visuals. Daarmee wordt de kijker meer informatie en enthousiasme gegeven en aangezet tot actie. Bezoek onze website en solliciteer! Tenslotte is dat toch vaak het doel. In elke branche kunnen we adviseren en produceren.

Open ideeën

Bij Dutch Visuals kun je ook andere films in opdracht laten maken. Heb je bijvoorbeeld een idee voor een film? Bel of mail dan met Dutch Visuals. Kortom, we helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locaties.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project