Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam | Dutch Visuals
16554
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16554,bridge-core-3.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Bedrijfsfilm Amsterdam

Een bedrijfsfilm is de beste methode om snel en doelgericht je bedrijf te presenteren. Met een bedrijfspresentatie in de vorm van een film schep je bij de kijker ook vertrouwen. Maar alleen als de film professioneel is gemaakt. Een onprofessionele film werkt juist weer averechts. Een bedrijfsfilm wordt op diverse manieren gebruikt. Denk dan aan je film op internet, video in de showroom of op een beurs. Dutch Visuals maakt bedrijfsfilms in en om Amsterdam, maar ook ver daarbuiten.

Bedrijfsfilm Amsterdam

 

Bedrijfsfilm in Amsterdam laten filmen

Een onderscheidende bedrijfsfilm laat je gewoon filmen door een Amsterdams filmbedrijf. Dutch Visuals Amsterdam zorgt voor een perfecte filmproductie in de hoofdstad. Het is makkelijk schakelen met een filmproducent in de regio. Wanneer nodig komt Dutch Visuals het filmscript doornemen en de draaidagen inplannen. En dat alles natuurlijk volledig in overleg met de opdrachtgever.

 

Ook jouw bedrijfsfilm in Amsterdam laten maken?

Waar in Amsterdam jouw bedrijf zich ook bevindt, we zorgen dat jouw bedrijfsfilm tot in de puntjes wordt verzorgd. Van animatie tot productfilm, van commercial tot sfeerimpressie. Dutch Visuals maakt jouw bedrijfsfilm Amsterdam waardig.

De mogelijkheden bij Dutch Visuals

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm geeft een duidelijke impressie van jouw bedrijf. Er wordt getoond wat je bedrijf doet, wie de medewerkers zijn en hoe het er achter de schermen uitziet. Handig om (potentiële) klanten op afstand kennis te laten maken met jouw organisatie.

Productfilm

Met een productfilm demonstreer je het ontwerp en de werking van een product. Dit is niet allen voor bestaande producten, maar ook zeer geschikt voor prototypes, die bijvoorbeeld middels crowdfunding in productie genomen kunnen worden. Een professionele productfilm resulteert in een hogere omzet of startkapitaal.

Sfeerimpressie

Laat je evenement vastleggen in beeld en geluid. Deze sfeerimpressie zorgt ervoor dat het gevoel van de bezoeker van het evenement wordt overgedragen aan de kijker van de film. Deze film zorgt voor een mooie herinnering en helpt bij het motiveren van het bezoek of deelname aan een volgend editie.

Instructiefilm / -animatie

Als je wilt laten zien hoe een product of een bepaald proces werkt, dan kan dit ook met behulp van animatie. Iets wat niet zomaar te filmen is, kan ook worden uitgebeeld in de vorm van een computer-animatie. Ook een instructiefilm is uit te breiden met tekeningen in 2D of 3D, die in beweging worden gebracht. Dutch Visuals maakt de animatiefilm passend bij jouw huisstijl.

Reclamefilm

Met een commercial (of reclamefilm) zetten we de kijker aan tot actie. Denk hierbij aan contact opnemen met jouw bedrijf, het bezoeken van jouw evenement of de aankoop van een product in een van jouw verkooppunten. Dutch Visuals maakt commercials. Deze zijn geschikt voor bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Open ideeën

Dutch Visuals maakt naast bedrijfsfilms ook andere films in opdracht. Heeft u een idee en wilt u dat idee visueel in beeld brengen middels een film? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. We helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locatie.

Dutch Visuals

Meer weten over effectieve bedrijfsfilms in Amsterdam?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project