Filmbedrijf Amsterdam | Dutch Visuals
16559
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16559,bridge-core-3.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Filmbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een filmbedrijf in de regio Amsterdam? Dan ben je bij Dutch Visuals aan het juiste adres. Een bedrijfsfilm is het beste communicatiemiddel om jouw bedrijf snel en doelgericht aan het grote publiek te presenteren. Professionele bedrijfsfilms wekken vertrouwen. Denk aan bedrijfsfilms op internet, video in de showroom of op een beurs. Je wint vertrouwen, wanneer de productie professioneel is gefilmd, strak is gemonteerd en perfect is afgewerkt. Dutch Visuals maakt het, zoals je op deze site kunt zien, allemaal waar.

Diverse bedrijfsfilms laten maken in Amsterdam

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms geven een sfeervolle indruk van jouw bedrijf. Er wordt op een prettige, korte en bondige manier getoond wat de medewerkers doen en waar je gevestigd bent. Handig om (potentiële) klanten, die nooit op bezoek komen, kennis te laten maken met jouw organisatie.

Productfilm

Een productfilm is een uitstekende manier om de werking van een product te demonstreren. Denk hierbij niet alleen aan bestaande producten, maar bijvoorbeeld ook aan prototypes, die uiteindelijk via crowdfunding tot productie gebracht mogen worden. Een professionele video resulteert in een hogere omzet of startkapitaal.

Sfeerimpressie

Wanneer je een evenement organiseert, kun je dat laten vastleggen in beeld en geluid. De sfeerimpressie draagt het gevoel van de bezoeker van het evenement over aan de kijker. Deze film zorgt niet alleen voor een mooie terugblik, maar helpt ook bij het motiveren van het bezoek of deelname aan een volgend evenement.

Instructiefilm / -animatie

Met een instructiefilm of uitleganimatie kun je de werking van een product of een proces duidelijk overbrengen. Middels heldere uitleg, zowel visueel als met gesproken of geschreven tekst, komt de instructie beter over dan een handleiding op papier. Dutch Visuals maakt de instructiefilm passend bij jouw huisstijl.

Reclamefilm

Een reclamefilm of commercial zet de kijker aan tot actie. Denk aan contact opnemen met jouw bedrijf, de aankoop van een product in een van jouw verkooppunten of het bezoeken van jouw evenement. Dutch Visuals maakt commercials geschikt voor bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Open ideeën

Dutch Visuals maakt naast bedrijfsfilms ook andere films in opdracht. Heeft u een idee en wilt u dat idee visueel in beeld brengen middels een film? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. We helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locatie.

Dutch Visuals

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project