Specialist in bedrijfsfilms
Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Bedrijfsfilm laten maken

Voor een betrouwbare en doeltreffende filmproductie kies je voor een professionele samenwerking. Dutch Visuals is sinds 2005 specialist is in kwalitatief hoogstaande bedrijfsfilms. Daarom begeleiden we je in het hele traject. Intussen denken we mee hoe de doelstellingen behaald kunnen worden.

Bedrijfsvideo laten maken

We produceren bedrijfsfilms voor opdrachtgevers in diverse branches. Dankzij de jarenlange expertise weten we exact wat nodig is. Daarnaast hebben we een enorme passie voor het maken van mooie beelden. Daardoor resulteert de prettige samenwerking in energieke bedrijfsfilms. Net zoals je mag verwachten.

Voorbeelden van onze bedrijfsfilms

Welke bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms zorgen voor een sfeervolle indruk van jouw bedrijf. Zo wordt op een prettige, energieke manier getoond wat het bedrijf doet en waar het gevestigd is. Daardoor laat je klanten op afstand kennis maken met jouw organisatie.

Productfilm

Laat een productfilm maken om te demonstreren hoe een product eruit ziet, hoe het product werkt en hoe het wordt gebruikt. Zodoende resulteert een professionele video in een hogere omzet. Niet voor niets laat men voor bijvoorbeeld crowdfunding projecten productvideo’s maken.

Sfeerimpressie

Laat een filmische sfeerimpressie maken, wanneer je een evenement organiseert. Daarmee draag je het gevoel van de bezoeker over aan de kijker. Zo is er niet alleen een mooie terugblik. Echter, het zorgt ook voor terugkerende en nieuwe bezoekers bij de volgende editie van het evenement.

Instructiefilm / -animatie

Laat een instructiefilm of uitleganimatie maken. Daarmee laat je de werking van een product of een proces duidelijk zien. En zeg nou zelf… Door middel van bewegend beeld en met geluid komt de uitleg toch beter en sneller over dan een handleiding op papier.

Reclamefilm

De productie van een pakkende reclamefilm of commercial begint bij Dutch Visuals. Daarmee wordt de kijker meer informatie en vertrouwen gegeven of aangezet tot actie. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een product. Tenslotte is dat toch vaak het doel. Op elk niveau zijn we gespecialiseerd.

Open ideeën

Bij Dutch Visuals kun je ook andere films in opdracht laten maken. Heb je bijvoorbeeld een idee voor een film? Bel of mail dan met Dutch Visuals. Kortom, we helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locaties.

Ralph Behouden

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Ralph Behouden via ralph@dutchvisuals.nl of bel 076-8888 448.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project