Specialist in bedrijfsfilms
Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Bedrijfsfilms laten maken

Wil je een bedrijfsfilm laten maken, dan kies je natuurlijk voor een professionele samenwerking. Dutch Visuals is sinds 2005 specialist in kwalitatief hoogstaande bedrijfsfilms en begeleidt en denkt mee in het hele traject.

Daarbij wordt niet alleen gezorgd voor een verbluffend eindresultaat, maar ook voor de optimale vindbaarheid van de bedrijfsfilms in Google en Youtube. Met de keuze voor Dutch Visuals ga je voor een prettige samenwerking, die resulteert in een energieke bedrijfsfilm.

Voorbeelden van onze bedrijfsfilms

Kies welke bedrijfsfilms je wil laten maken

Bedrijfsfilm

Laat bedrijfsfilms maken voor een sfeervolle indruk van jouw bedrijf. Op een prettige, korte en bondige manier wordt getoond wat je bedrijf doet en waar je gevestigd bent. Klanten, die nooit bij op bezoek geweest zijn, laat je zo op afstand kennis maken met jouw organisatie.

Productfilm

Laat een productfilm maken om te demonstreren hoe een product eruit ziet, hoe het product werkt en hoe het wordt gebruikt. Een professionele video resulteert in een hogere omzet. Niet voor niets laat men voor crowdfunding projecten productvideo’s maken.

Sfeerimpressie

Laat een video sfeerimpressie maken, wanneer je een evenement organiseert. De sfeerimpressie draagt het gevoel van de bezoeker van het evenement over aan de kijker en zorgt daarmee niet alleen voor een mooie terugblik, maar zorgt ook voor terugkerende en nieuwe bezoekers bij de volgende editie van het evenement.

Instructiefilm / -animatie

Laat een instructiefilm of uitleganimatie maken om de werking van een product of een proces duidelijk over te brengen. Door middel van bewegend beeld en met geluid komt de uitleg beter en sneller over dan een handleiding op papier.

Reclamefilm

Een reclamefilm of commercial laten maken begint bij Dutch Visuals. Met een commercial wordt de kijker aangezet tot actie. Denk aan de aankoop van een product in een van je verkooppunten of het bezoeken van jouw evenement.

Open ideeën

Bij Dutch Visuals kun je naast bedrijfsfilms ook andere films in opdracht laten maken. Wil je een idee visueel in beeld brengen middels een film? Bel of mail dan met Dutch Visuals. We helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locaties.

Ralph3

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Ralph Behouden via ralph@dutchvisuals.nl of bel 076-8888 448.

Vraag nu alvast een offerte aan

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Betreft

  Korte informatie over het project

  Gewenste opleverdatum film