Specialist in bedrijfsfilms

BRANDFILMS • VIDEOMARKETING • SOCIAL  MEDIA • YOUTUBE • TV

Bij Dutch Visuals produceren we ultieme bedrijfsfilms die jouw merk naar nieuwe hoogten tillen. We combineren creativiteit, ervaring en passie om indrukwekkende films te maken die jouw bedrijfsdoelen bereiken en jouw doelgroep aanspreken. Dutch Visuals is de perfecte match voor jouw visuele communicatie.

Ervaren specialisten in bedrijfsfilms

Als je met ons werkt geniet je van jarenlange ervaring, die we hebben opgedaan in uiteenlopende branches, van industrie en techniek tot IT en automotive. We weten daardoor wat werkt en wat niet, en passen onze expertise toe in elke productie. Zo  kunnen we effectieve en doeltreffende bedrijfsfilms maken die naadloos aansluiten op de behoeften van je bedrijf en dus echt een verschil maken voor jouw onderneming.

Bedrijfsfilms laten maken | Dutch Visuals

Creativiteit en vakmanschap

Bij Dutch Visuals zijn we trots op onze creatieve invalshoeken en aandacht voor detail. Als echte vakidioten streven we altijd naar perfectie. We worden wild van shots die qua kwaliteit, beweging, belichting en perspectief eruit springen en blijven hangen bij jouw publiek. Dat zie je terug in onze films.

Doelgerichte aanpak voor jouw bedrijfsfilm

Onze aanpak is gericht op het behalen van resultaten. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfilm niet alleen mooi is, maar ook effectief en overtuigend. We luisteren aandachtig naar jouw input, denken mee, geven advies en vertalen dit naar een pakkende film van 1 à 2 minuten die jouw doelgroep aanspreekt, enthousiasmeert en motiveert.

Doelgerichte bedrijfsfilms maken | Dutch Visuals
Bedrijfsfilms maken | Dutch Visuals

Voorbeelden van onze bedrijfsfilms

  Sorry, no posts matched your criteria.
Dutch Visuals

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Jasper Rollema via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

Samenwerking bedrijfsfilms | Dutch Visuals

Samenwerking staat centraal

Wij geloven in teamwork en nauwe samenwerking met onze klanten. Tijdens het hele traject heb je één contactpersoon die snel kan schakelen en met wie je makkelijk kunt sparren. Ons proces is soepel en efficiënt, zodat jij de bedrijfsfilm krijgt die nog beter wordt dan je voor ogen hebt.

Top-notch techniek

Met geavanceerde technieken en apparatuur maken we verbluffende beelden. Van cinema camera’s en steadicam tot verschillende typen drones voor prachtige afstandsshots en snellere opnames binnen en buiten. Laat dat maar aan ons over. We werken compact, zodat we zo min mogelijk ruimte innemen en productieprocessen niet verstoren of onderbreken.

Top Notch techniek bedrijfsfilms | Dutch Visuals
Portfolio | Dutch Visuals

Divers klantenportfolio

Ons klantenportfolio varieert van grote multinationals tot middelgrote merken en kleinere bedrijven zoals startups. Door deze brede klantenkring hebben we ervaring opgedaan die we over de hele linie kunnen inzetten om bedrijfsfilms van hoge kwaliteit te leveren.

Kies ook voor Dutch Visuals voor jouw bedrijfsfilm

Het is tijd om jouw merk te onderscheiden van de rest met een unieke, effectieve en pakkende bedrijfsfilm door Dutch Visuals. Stap in de wereld van visuele storytelling en geef jouw bedrijf de aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen die bedrijfsfilm creëren die impact maakt en jouw doelstellingen helpt bereiken.

Bedrijfsfilm promotiefilm laten maken | Dutch Visuals

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Betreft

  Korte informatie over het project