Commercial laten maken
Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Commercial laten maken

Sinds 2005 is Dutch Visuals gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en produceren van unieke commercials en bedrijfsfilms.

Wanneer je een commercial wil laten maken, kun je o.a. denken aan een reclamefilm voor je reclamecampagne op Youtube, in de bioscoop, op televisie of voor Uitzending Gemist. Een commercial kan op locatie gefilmd worden of deels of volledig worden geanimeerd. Dutch Visuals maakt in alle films gebruik van de meest actuele technieken, krachtige muziek vol sfeer en heldere, gesproken tekst, ingesproken door professionele stemmen in het Nederlands of andere talen. Een commercial laten maken begint bij Dutch Visuals.

commercial laten maken

Commercials zijn maatwerk

Nauwe samenwerking in marketing staat bij Dutch Visuals voorop. Dutch Visuals inventariseert de doelstellingen, denkt mee met de wensen en adviseert over de beste strategie. Zo ben je gegarandeerd van een professionele commercial, optimaal afgestemd op resultaat.

3D animatie laten maken

Offerte aanvragen

Een commercial laten maken? Een professionele commercial is door verschillende factoren niet zomaar te koppelen aan een prijs. Om je de juiste prijsopgave te kunnen geven, hebben we informatie nodig. Vraag een offerte aan en laat onze experts je vrijblijvend adviseren.

Impressie van ons werk

Hieronder staan enkele commercials die Dutch Visuals voor haar opdrachtgevers heeft mogen maken. Neem ook een kijkje in het portfolio, voor een uitgebreide selectie bedrijfsfilms en reclamefilms in opdracht.

Doeltreffende commercials

De commercials van Dutch Visuals spreken je doelgroep aan. Het eindresultaat is prikkelend en pakkend anders.

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De doelstellingen worden in kaart gebracht. De commercial wordt voor de marketingdoelstellingen geproduceerd.

Meedenkend

Een commercial laten maken begint met meedenken. Door middel van  hechte samenwerking kunnen we elke boodschap visualiseren.

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt voor de productie van perfecte commercials met de nieuwste apparatuur. Ook tijdens de editing worden de meest actuele technieken gebruikt.

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen enkele seconden moet de boodschap duidelijk zijn.

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert commercials tegen schappelijke tarieven. De kosten worden vooraf duidelijk gespecificeerd in overzichtelijke offertes.

Ralph Behouden

Meer weten over commercials?

Mail naar Ralph Behouden via ralph@dutchvisuals.nl of bel 076-8888 448.