Bedrijfsfilm laten maken? Dutch Visuals in Breda is specialist.
Dutch Visuals maakt bedrijfsfilms, productfilms, animatie, sfeerimpressies en commercials. Professionele en prikkelende films, die zorgen voor impact.
Bedrijfsfilms, productfilms, animatie, sfeerimpressies, bedrijfsvideo, productvideo, videomarketing
16561
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16561,bridge-core-3.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Bedrijfsfilm Breda

Bedrijfsfilm Breda

Bedrijfsfilm Breda is een zoekterm waar veel ondernemers en bedrijven uit Breda naar zoeken. Dutch Visuals is bovendien gevestigd in Breda en produceert pakkende en professionele bedrijfsfilms. Daarom heb je ons ook gevonden op deze zoekterm.

Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfilms op internet, video in de showroom of op een beurs. Daarmee win je vertrouwen, wanneer de productie professioneel is gefilmd, strak is gemonteerd en perfect is afgewerkt. Kortom, Dutch Visuals maakt het visueel.

De mogelijkheden bij Dutch Visuals

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms geven een sfeervolle indruk van jouw bedrijf. Er wordt namelijk op een prettige, korte en bondige manier getoond wat de medewerkers doen en waar je gevestigd bent. Bijvoorbeeld om (potentiële) klanten, die nooit op bezoek komen, toch kennis te laten maken met jouw organisatie. Film is ten slotte makkelijk toegankelijk.

Productfilm

Een productfilm is een uitstekende manier om de werking van een product te demonstreren. Denk hierbij niet alleen aan bestaande producten, maar bijvoorbeeld ook aan prototypes, die door middel van crowdfunding tot productie gebracht mogen worden. Kortom, een professionele video resulteert in een hogere omzet of startkapitaal.

Sfeerimpressie

Wanneer je een evenement organiseert, kun je dat laten vastleggen in beeld en geluid. De sfeerimpressie draagt namelijk het gevoel van de bezoeker van het evenement over aan de kijker. Deze film zorgt daarom niet alleen voor een mooie terugblik, maar helpt ook bij het motiveren van het bezoek of deelname aan een volgend evenement.

Instructiefilm / -animatie

Met een instructiefilm of uitleganimatie kun je de werking van een product of een proces duidelijk overbrengen. Middels onder andere heldere uitleg, zowel visueel als met gesproken of geschreven tekst, komt de instructie beter over door middel van film dan een handleiding op papier. Ten slotte maakt Dutch Visuals de instructiefilm passend bij jouw huisstijl.

Reclamefilm

Een reclamefilm of commercial zet de kijker aan tot actie. Denk bijvoorbeeld aan contact opnemen met jouw bedrijf, de aankoop van een product in een van jouw verkooppunten of het bezoeken van jouw evenement. Dutch Visuals maakt commercials geschikt voor bijvoorbeeld bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Open ideeën

Dutch Visuals maakt naast bedrijfsfilms ook andere films in opdracht. Heb je bijvoorbeeld een idee en wil je dat visueel in beeld brengen middels een film? Neem dan vooral eerst contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. We helpen bovendien desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locatie.

Ralph Behouden

Meer weten over bedrijfsfilms?

Mail naar Ralph Behouden via ralph@dutchvisuals.nl of bel 076-8888 448.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Betreft

    Korte informatie over het project