Bedrijfsfilm

Een professionele bedrijfsfilm wekt vertrouwen

Met een film kunt u uw bedrijf snel en doelgericht aan het grote publiek presenteren. Bij de mogelijkheden kunt u denken aan video op internet, video in uw showroom of op een beurs. Wanneer de bedrijfsfilm professioneel is gefilmd, strak is gemonteerd en perfect is afgewerkt wint u enorm aan vertrouwen.

Voorbeelden van onze bedrijfsfilms

De mogelijkheden bij Dutch Visuals

Intro-animatie

Om een bedrijfsfilm een duidelijke identiteit te geven (die van jouw bedrijf), wordt gebruik gemaakt van een intro-animatie. Hierin kan het logo in 3D worden opgebouwd. Deze kan ook worden gebruikt voor alle films die later worden gemaakt. Zo wordt voor alle films een eenheid gecreëerd.

Drone beelden

Drone beelden geven vanuit de lucht een mooie kijk op het bedrijf, het bedrijfsterrein en de omgeving. Het is belangrijk dat deze beelden passen bij de sfeer van de film. Daarom maken we vloeiende bewegingen en filmen we ook met de drone in 4K. De filmische kwaliteit maakt de totaalfilm extra indrukwekkend.

Steadycam

Het is belangrijk dat de beelden in een bedrijfsfilm van de hoogste kwaliteit zijn. Professionaliteit zie je in één oogopslag. Daarom maken we gebruik van camera’s die, terwijl de cameraman ergens heen of omheen loopt, nog steeds rustig meebewegen. Deze steadycam beelden zijn prettig om naar te kijken en ook niet meer weg te denken uit een professionele bedrijfsfilm.

Tekstanimatie

Een instructiefilm of uitleganimatie is ideaal om de werking van een product of een proces te verhelderen. Middels duidelijke beelden en met gesproken of geschreven tekst, komt de instructie beter over dan een handleiding in pdf of gedrukte vorm. Dutch Visuals maakt de instructiefilm passend bij uw huisstijl.

Voice-over

Met een reclamefilm of commercial wordt de kijker tot actie aangezet. Denk aan het contact opnemen met uw bedrijf, de aankoop van een product in een van uw verkooppunten of het bezoeken van uw evenement. Dutch Visuals maakt commercials geschikt voor bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Effecten

Dutch Visuals maakt films in opdracht. Heeft u een idee en wilt u dat idee visueel in beeld brengen middels een film? Neem contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden. We helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het realiseren van de film op een geschikte locatie.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zonder verplichtingen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Waar gaan we het tijdens deze sessie over hebben?

    Korte toelichting