Plan jouw creatieve sessie
Film Producties | Video Marketing | Google | Social Media | TV | Youtube

Wij hebben er zin in, Let’s Go!

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Waar gaan we het tijdens deze sessie over hebben?

  Korte toelichting

  Plan jouw creatieve sessie

  Samen aan de slag in een brainstormsessie om zo tot het beste script voor uw Hollywoodproductie te komen.

  Voorbeelden van onze producties

  Dutch Visuals

  Meer weten over effectieve recruitment films?

  Mail naar Ralph Behouden via jasper@dutchvisuals.nl of bel +31 (0)76 231 36 52.

  Welk soort film laten maken?

  Bedrijfsfilm

  Bedrijfsfilms zorgen voor een sfeervolle indruk van jouw bedrijf. Zo wordt op een prettige, energieke manier getoond wat het bedrijf doet en waar het gevestigd is. Daardoor laat je klanten op afstand kennis maken met jouw organisatie.

  Wervingsfilm

  Laat een wervingsfilm maken om te laten zien hoe de toekomstige werkplek eruit ziet, wie de collega’s worden en wat de voordelen zijn van het werken bij jouw organisatie. Want zeg nou zelf… je kunt het in een vacaturetekst wel omschrijven, maar eigenlijk moet je het gewoon zien. Bij jullie werk je het prettigst.

  Onboarding

  Nieuwe werknemers kunnen met een onboardingsvideo op een makkelijke manier kennis maken met het bedrijf, voordat ze aan de slag gaan. Als onderdeel van het onboarding proces geeft een film de juiste informatie om sneller mee te komen in de bedrijfscultuur. Ze weten precies wat ze moeten doen, voelen zich eerder thuis in het bedrijf en worden sneller productief.

  Instructiefilm / -animatie

  Laat een instructiefilm of uitleganimatie maken. Daarmee kun je aangeven wat de veiligheidseisen zijn binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de benodigde PBM’s, waar bevinden zich de nooduitgangen en de brandblussers, waar vind je de belangrijke telefoonnummers etc. Door middel van bewegend beeld en  een heldere stem komt de uitleg toch beter en sneller over dan een handleiding op papier.

  Reclamefilm

  De productie van een pakkende reclamefilm of commercial voor het werken bij jouw organisatie begint bij Dutch Visuals. Daarmee wordt de kijker meer informatie en enthousiasme gegeven en aangezet tot actie. Bezoek onze website en solliciteer! Tenslotte is dat toch vaak het doel. In elke branche kunnen we adviseren en produceren.

  Open ideeën

  Bij Dutch Visuals kun je ook andere films in opdracht laten maken. Heb je bijvoorbeeld een idee voor een film? Bel of mail dan met Dutch Visuals. Kortom, we helpen desgewenst met het script, storyboard, moodboard en het vinden van de geschikte locaties.