Mannequin Challenge

Win een professionele Mannequin Challenge film voor jouw bedrijf

Je hebt het vast al ergens gezien: de Mannequin Challenge video. Social media staat er vol mee. Mocht je het nog niet gezien hebben… Een groep mensen staat volledig stil, alsof het een groep etalagepoppen is, terwijl de camera langs de stilstaande mensen loopt. Het geeft een apart effect. Bijna alsof je door een wassenbeeldenmuseum loopt. We hebben in het filmpje op deze pagina wat voorbeelden gezet.

 

En nu jouw bedrijf

Wat denk je ervan als je met jouw collega’s ook zo’n mannequin challenge film laat maken? En als je dit professioneel kunt laten uitvoeren? Dutch Visuals heeft de mogelijkheden en de ideeën om hier iets spectaculairs van te maken. Naast het maken van professionele bedrijfsfilms, aftermovies, productfilms en commercials, vinden we het ook leuk om los te gaan op lipdubs en andere speelse films. En we geven je nu de gelegenheid om een professionele Mannequin Challenge shoot te winnen voor je bedrijf. Compleet met steadicam, beeldbewerking en meer…

Wat moet je doen?

Ga naar onze facebookpagina (https://www.facebook.com/dutchvisuals/), like die pagina en like het bericht over de Mannequin Challenge (https://www.facebook.com/dutchvisuals/posts/636466406526853). Doe dat voor 1 december 2016. Dan zullen we op 2 december 2016 bepalen wie de winnaar is.

Meer informatie over online en viral video? Bel ons: 076-8888 448.