Een bedrijfsfilm laten maken en corona

Een bedrijfsfilm laten maken en corona

Bedrijfsfilm en corona… We krijgen nu vaak de vraag of we nog steeds bedrijfsfilms en andere filmproducties kunnen maken. Door het coronavirus vragen ondernemers en marketeers zich af wat nog wel en wat niet kan.

Update: 20 april 2020

Wat kan wel en wat kan niet?

Het spreekt voor zich dat we niet kunnen filmen op locaties waar onze cameramensen dicht bij ander mensen moeten zijn. We zullen afstand moeten houden, maar met de juiste lenzen kunnen we het onderwerp dichterbij halen. Dat geldt voor binnenopnames en buitenopnames. Daarnaast kunnen we zelfs met alleen een cameraman komen filmen, zodat we geen grote filmcrew nodig hebben. We houden nog steeds de hoge kwaliteit die onze opdrachtgevers gewend zijn. Het kost enkel wat meer tijd op locatie. Creatieve oplossingen zorgen ervoor dat we nog steeds onze hoge kwaliteit kunnen bewaken.

 

In deze tijd is het vaak niet mogelijk voor ondernemers om een rondleiding door het bedrijf te organiseren voor een groep klanten. Ook klanten uit het buitenland kunnen niet naar Nederland afreizen. Wat wel kan is dat wij de rondleiding filmen, zodat men op afstand toch een kijkje in het bedrijf kan nemen. Er zijn situaties dat er minder mensen op de werkvloer zijn, maar we kunnen die beelden later, wanneer de situatie weer normaal is, alsnog filmen en wisselen met de beelden in de film. Het is voor ons betrekkelijk eenvoudig om de beelden te vervangen.

Bedrijfsfilm en corona

Gemakshalve spreken we in dit artikel over bedrijfsfilms. Uiteraard geldt dit voor alle producties, waaronder ook de voorlichtingsfilms.

 

Veel mensen werken tegenwoordig thuis, maar er zijn nog veel bedrijven die noodzakelijk zijn om het land te laten draaien. Dit is een bijzondere tijd. Bedrijven hebben veel te communiceren. Naar hun klanten, toeleveranciers, medewerkers thuis, medewerkers op kantoor, maar ook aan de familieleden van werknemers.

 

Films maken is al jaren ons vak en nog steeds zijn we volop actief in het bedenken en ontwikkelen van creatieve communicatie oplossingen. Dus ook in deze tijd zijn we volop aan het doorontwikkelen, bedenken en produceren. We gaan graag de uitdaging aan om de vraagstukken van het vitale bedrijfsleven om te zetten naar effectieve filmproducties. Uiteraard staat veiligheid voorop en volgen we de aanwijzingen van onze regering en het RIVM (www.rivm.nl).

 

Kunnen wij niet bij u binnen filmen?

Is het onmogelijk om binnen te filmen, dan is het nog steeds mogelijk om een film te produceren. We kunnen buitenopnames maken en eventueel aanvullen met stockbeelden, die helpen om het verhaal te vertellen. Animatie kan worden toegevoegd (Dutch Visuals maakt animatie op maat), om processen uit te leggen of om een instructie helder te visualiseren. Ook hiervoor geldt dat zodra later weer gefilmd kan worden, we de stockbeelden en animatie alsnog kunnen vervangen voor eigen filmbeelden. En voor productfilms geldt dat we daar nog steeds de productie van kunnen verzorgen. Mits de producten gefilmd kunnen worden op locatie, of aan ons kunnen worden toegestuurd.

Conclusie

Er is ontzettend veel mogelijk en we denken in oplossingen. Daarom willen we vragen of je een bepaald filmidee hebt, waar je onze professionele expertise bij kunt gebruiken. We helpen je graag.

Bel ons: 076-8888 448 of mail naar ralph@dutchvisuals.nl

Impressie van ons werk

Hieronder staan enkele commercials die Dutch Visuals voor haar opdrachtgevers heeft mogen maken. Neem ook een kijkje in het portfolio, voor een uitgebreide selectie bedrijfsfilms en reclamefilms in opdracht.

Doeltreffende commercials

De commercials van Dutch Visuals spreken je doelgroep aan. Het eindresultaat is prikkelend en pakkend anders.

Marketing gericht

Dutch Visuals richt zich op marketing. De doelstellingen worden in kaart gebracht. De commercial wordt voor de marketingdoelstellingen geproduceerd.

Meedenkend

Een commercial laten maken begint met meedenken. Door middel van  hechte samenwerking kunnen we elke boodschap visualiseren.

Actuele techniek

Dutch Visuals werkt voor de prodcutei van perfecte commercials met de nieuwste apparatuur. Ook tijdens de editing worden de meest actuele technieken gebruikt.

Internet focus

De focus ligt op internet. Dat wil zeggen, kort, bondig en pakkend. Binnen enkele seconden moet de boodschap duidelijk zijn.

Schappelijke tarieven

Dutch Visuals levert commercials tegen schappelijke tarieven. De kosten worden vooraf duidelijk gespecificeerd in overzichtelijke offertes.

Ralph3

Meer weten over het laten maken van een film voor uw bedrijf?

Mail naar Ralph Behouden via ralph@dutchvisuals.nl of bel 076-8888 448.